İL SU YÖNETİMİ KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

16/03/2016

20 Mayıs 2015 tarih ve 29361 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren “Havza Yönetim Heyetlerinin Teşekkülü, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uygulaması kapsamında Bingöl İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu 2016 yılı 1. Toplantısı, Bingöl DSİ 94. Şube Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Yavuz Selim Köşger Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi,Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi TOPRAKTAN  İlçe Belediye Başkanları, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Kavaf, DSİ 94. Şube Müdürü Zeki Erdem ile İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulunda yer alan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

DSİ 94. Şube Müdürlüğü tarafından “Dsi 94. Bölge Tanıtımı” ve “Aral Gölü Belgeseli” hakkında sunum yapıldı. Toplantı il ve ilçelerdeki mevcut dere ve taşkınlarla ilgili yapılan görsel sunumlar ve devir işlemlerinin ardından sona erdi.