Sefer saatlerine yeni düzenleme

01/12/2015

Genç-Bingöl arasında taşımacılık yapan Genç Belediyesi otobüs sefer sayısı arttırılıp sefer saatlerinde değişikliğe gidildi. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen saat değişikliğinde öğrencilerin tam olarak yararlanamaması üzerine tekrardan düzenlemeler yapıldı

Genç ilçesinde özellikle öğrencilerin ulaşım sorunu için Genç Belediye Başkanı M. Hadi TOPRAKTAN  yoğun bir emek harcıyor. Başkan TOPRAKTAN  daha öğrencilerin daha kolay ulaşım sağlamaları için sefer sayılarını arttırıp sefer saatlerinde değişikliğe gidilmesini sağlamıştı. Son değişiklikte öğrencilerden kimilerinin tam olarak faydalanamadığı bilgisi üzerine Başkan TOPRAKTAN , sefer saatlerinde tekrar değişikliğe gidilmesi için çalışma başlattı. Genç Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hasan  ASUTAY’a sefer saatlerinde yapılacak değişiklikleri görüşen Başkan TOPRAKTAN  ayrıca alınması planlanan midibüs yada servis minibüsü içinde çalışmaların süratle sonuçlanması için çalışmaların hızlanmasını istedi.