Belediye Otobüsü Sefer Sayısı Arttırıldı

23/11/2015

Genç-Bingöl arasında taşımacılık yapan Genç Belediyesi otobüs sefer sayısı arttırılıp sefer saatlerinde değişikliğe gidildi. Yeni sefer saatlerinden, özellikle öğrencilerin ulaşımdan daha rahat faydalanmalarının amaçlandığı ifade edildi.

Genç ilçesinde özellikle öğrencilerin ulaşım konusunda yaşadığı soruna Genç Belediye Başkanı M. Hadi TOPRAKTAN  duyarsız kalmadı. Başkan TOPRAKTAN,  özellikle öğrencilerin ulaşım konusunda belediye otobüsünden daha rahat yararlanabilmeleri için sadece öğrenciler için ek sefer yapılmasını sağlayıp yine, Genç ve Bingöl’deki öğrencilerin ulaşımdan daha rahat yararlanabilmeleri için sefer saatlerinde değişikliğe gidildiğini söyledi.

Uygulamanın Pazartesi’den (Bugün) itibaren başlanacağı ifade edildi. Sefer saatlerinin memur mesai saatleri de göz önünde bulundurularak düzenlendiği öğrenildi.

BELEEDİYE OTOBÜS SEFER SAATLERİ

SIRA NO

GENÇ’TEN HAREKET

GÜZERGAH

BİNGÖL’DEN HAREKET

06:30

PTT - DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

07:15

07:45

ÜNİVERSİTE – DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

10:00

15:00

PTT – DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

16:00

17:00

PTT – DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

17:45

19:30

GENÇ MYO - ÜNİVERSİTE

21:30

HAREKET YERLERİ, GENÇ'TEN BELEDİYE BİNASI ÖNÜ, BİNGÖL’DEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ ÖNÜNDEN KALKACAKTIR.

SABAH 06:30 SEFERİ SADECE ÖĞRENCİLER İÇİN DÜZENLENECEKTİR.  SİVİL VATANDAŞ  VE MEMUR TAŞINMAYACAKTIR.