GENÇ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK PROJE

23/11/2015

Genç Belediyesi, 9 Bin nüfusuyla Genç’in en büyük mahallesi olan Yenişehir Mahallesi’ne çok amaçlı bir merkez yapıyor. Mahalle muhtarlığı bünyesinde yapılacak olan merkezde taziye evinden, halı yıkama merkezine ve kadın kültür merkezi

Genç Belediyesi tarafından Genç halkının yararına Yenişehir Mahallesinde bir merkez yapılıyor.  İki katlı yapılması planlanan ancak daha sonraki yıllarda bütçeye göre bir kat daha atılarak kadın kültür merkezine dönüştürülmesi düşünülen bu çok amaçlı merkez ile özellikle kadınların en büyük sorunlarından biri olan halı yıkama ve kadın taziye evine çözüm olunacak. Genç Belediye’sinin büyük destek verdiği proje, mahalle içerisine önemli bir görsellik de katacak.

Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan’ın girişimleri ve büyük çabasıyla yakın zamanda temeli atılarak yapımına başlanan çok amaçlı merkez hakkında konuşan Yenişehir Mahallesi Muhtarı M. Emin Sarıoğlu, projenin hayata geçirilmesinde Genç Belediyesinin büyük bir katkısı olduğunu belirterek; Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan’a sonsuz şükranlarını sunduğunu ifade etti.