Midibüs plakalarının ihalesi yapıldı

16/11/2015

Genç Belediye Başkanlığı tarafından, ilçe merkezinde şehir içi ulaşımının sağlanması için ihaleye çıkardığı 4 adet şehir içi midibüsün plaka ihalesi gerçekleşti.

Genç ilçe sınırları dahilinde çalıştırılmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre 4 adet (M) Plakasının 10(on) yıllığına kiraya verilmesi ihalesi geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşti. Genç Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen ihaleye çok sayıda istekli katıldı. Muhammen bedellerinin üstünde gerçekleşen ihale sonuçlarının Pazartesi (bugün) tebliğ edileceği ve tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde sözleşme imzalandıktan sonra yine karar tebliğ tarihinden itibaren 30 iş günü içinde şartların yerine getirilmesinin beklenileceği öğrenildi.