Genç’te park ve bahçelere oturma bankları

26/06/2015

Genç Belediyesi tarafından ilçe genelinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kalabalık insan gruplarının bulunduğu alanlara oturma bankları yerleştirildi.

Genç Belediyesi tarafından çarşı güzergahı ile hastane bahçesinde yaşlı ve hastaların oturup dinlenebilmeleri, okul bahçelerinde öğrenci velilerinin veya öğrencilerin kullanabilmesi ve ihtiyaç duyulan cami bahçelerinde namaza gelen vatandaşların özellikle de yaşlıların faydalanması amacıyla oturma bankları yerleştirildi.

www.halisahayapanfirmalar.com

Üst yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda ağaçlandırma çalışmaları da gerçekleştiren Genç Belediyesi,  cadde ve sokakların daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

“Daha yaşanabilir bir Genç” hedefinden yola çıkılarak yapılan çalışmaları takdirle karşılayan ilçe halkı, çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan’a teşekkür etti. halı saha yapan firmalar