FESHANE’DE BAŞKANIMIZA PLAKET VERİLDİ

28/11/2014

Feshane’de düzenlenen “Bingöl Tanıtım Günleri” İstanbul’daki Bingöllülerin yanı sıra davetliler ve vatandaşların yoğun ilgisini gördü

Tanıtım günlerinde Genç’in tüm dokusunun en ince ayrıntılarına kadar misafirlere tanıtılmasında büyük emekler harcayan  Genç Belediyesi  davetlilerden tam not aldı.

Ziyaretçi akınına uğrayan “Bingöl Tanıtım Günleri” programı, “Güneşin en güzel doğduğu şehir; Bingöl, bin bir güzelliğiyle İstanbul’da” temasıyla hazırlanan tanıtım filmi katılımcılara sunuldu. Tüm ilçelerin de tanıtımının yapıldığı etkinlikte Genç’in Ayran Yayığı (Meşk) ve Pekmez Çeşmesi ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelirken, Genç’in doğal güzelliklerinin sergilendiği görsel panolar ve tanıtım slâydı ilgi gören diğer argümanlar oldu. Davetlilere ilçeye has ürünlerin ikram edildiği Genç standında, Genç Kaymakamı Abdullah Köklü ile Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş ve Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, Genç’in standına gelen ziyaretçilere yakın ilgi gösterdi.

Başkanımız Topraktan: “Genç’i, her platformda en iyi şekilde tanıtacağız”

İstanbul’daki etkinliğin Bingöl gibi Genç için de bir ilk olduğuna dikkat çeken Genç Belediye Başkanımız  M. Hadi Topraktan ise bundan sonraki organizasyonlarda da Genç’i en iyi şekilde tanıtmak için çaba harcayacağız dedi.

Feshane’de düzenlenen “Bingöl Tanıtım Günleri” İstanbul’daki Bingöllüler yanı sıra bingöl feshane istanbul bingöl feshane bingöl günleri