Başkanımız Esnafları Ziyaret Etti .

14/04/2014

30 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanımız Seçilen M. Hadi Topraktan makam koltuğuna oturmadan İlçe Başkanı Osman Tartik ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde  Başkan Topraktan: “Seçim bitti artık çalışma zamanı. İlçe Başkanımız ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe esnafımıza teşekkür ziyaretlerimize başladık. Esnaf arkadaşlarımız bizleri çok iyi karşılıyorlar. İlçe için hep birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Esnafımız ve vatandaşlarımız ile birlikte Genç’te çok iş yapacağız” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret etti Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan görevinin ilk günlerinde esnafları ziyaret etti.