Genç Sivil İnisiyatif tarafından 22.10.2016 günü şehit edilen polislerimiz için şehit oldukları alanda TERÖRE LANET mitingi düzenlendi.

24/10/2016

Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan da ilçede meydana gelen terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, teröre tepki gösterdi. Saldırıda şehit olan polis memurlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Topraktan, bütün vatandaşlara ve Genç halkına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Topraktan, bütün vatandaşları şehitlerine sahip çıkmaya ve terörü lanetlemeye davet ederek, şunları kaydetti: "Genç halkı kelimelerle ifade edilmeyecek boyutta hem üzgün hem de bu terör saldırısına karşı öfkesini ve nefretini dile getirmektedir. Genç halkı olarak gerek ilçemizde gerekse ülkemizde her türlü teröre karşı olduğumuzu ve tepkimizi dile getirmek üzere saldırının vuku bulduğu alanda, Genç kökenli sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri Genç Sivil İnisiyatifi adı altında bir araya gelerek terörü lanetleyecekler. Genç Belediyesi olarak da bu mitingi desteklediğimi ifade etmek istiyorum."