YAVRU KARGA İÇİN SEFERBER OLDULAR

27/06/2016

Genç ilçesinde, çatı katında ki tellere takılan yavru karganın hayatını karga sürüsü kurtardı. Kargaların gürültüsü üzerine fark edilen yaralı yavru karga, itfaiye merdiveniyle kurtarılı

Cumhuriyet Mahallesi TOKİ Konutları 1.blokta çatı katının ucuna konan yavru kartal, çatıdan sarkan tellere takılı kaldı. Tele takılıp mahsur kalan yavru karga çırpınışlara rağmen ayağını telden kurtaramadı. Mahsur kalan karganın çevresinde uçan karga sürüsü, rahatsız edici ses çıkararak ev sahiplerinin dikkatini çekti. Bir vatandaşta mahsur kalan karganın kurtarılması için Genç Belediyesi'ne haber verip itfaiyeden destek istedi.

İtfaiye ekiplerinin 10 dakikalık çalışması sonucu kurtarılan yaralı yavru karga özel bir veteriner kliniğine götürülüp tedavi altına alındı.