Vatandaşlar iftar sofrasından memnun

13/06/2016

Genç Belediyesi tarafından organize edilen hayırsever Genç’li vatandaşların katkı ve desteğiyle düzenlenen ‘Genç iftar sofrası’

Ramazan’ın huzur ve bereketini vatandaşlar ile birlikte paylaşmak isteyen Genç Belediyesi, hayırsever Genç’li hemşerilerin de katkı ve desteğiyle düzenlediği ‘Genç iftar sofrası’ peroğramına vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösteriyor.

Vatandaşlar memnun

Ramazan ayı boyunca sürmesi planlanan iftar sofralarında günlük ortalama 500 vatandaş iftarını açıyor. Belediyenin gerçekleştirmiş olduğu iftar programını takdirle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar: “İlçemizde ilk olan böylesi bir etkinliği çok önemli ve anlamlı buluyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan bu ayda belediyenin yapmış olduğu etkinlik aynı zamanda birlik ve beraberlik açısından da çok önemli. Bu iftarlar sayesinde bir birleri ile konuşmayanlar dahi bir araya gelebiliyor. Buna vesile olanlara teşekkür ederiz. Bu tür programların her sene olması gerektiğini düşünüyoruz"